A Periszkóp Rádió stúdióhelyiséget keres!

A Periszkóp Rádió (Pécs fm 97.1) Pécs lassan egyedüli nonprofit közösségi rádiója. Kicsiny médium létére elég hangos és olykor csípős, az elmúlt években több kisközösségi rádióval együtt jópárszor (pl. 1,2,3) mutatott példát arra, hogy “kicsi a bors, de erős”. Node,  a rádió 2011. októbere óta nem rendelkezik stúdióval – weboldala szerint “nem szűnt meg, csak túlél”. Nem a pénzhiány miatt adtuk fel (vö. PÚ cikke), hiszen már nagyon rég önfenntartóak voltunk: a műsorkészítők tagdíjából és egyéni felajánlásokból működ(t)ünk. A műsorok a hely-telen szituációban is frissülnek tovább, viszont épp a közösségi médium lényege, vagyis a közös tér hiányzik, és ezt nem pótolja a fészbúk vagy az üzenőfal.

Szóval újra helyet keresünk magunknak, ami Pécs belvárosában van, hosszú távon elviseli a fiatal műsorkészítőket és vendégeit, alkalmi rádiókoncertjeinket stb., sőt talán még nyitott is az együttműködésre.

Kondíciók: rezsit és minimális bérleti díjat tudunk ajánlani. Ha vendéglátóhely van a közelben, állandó forgalomra számíthat.

Info a rádióról: http://periszkopradio.hu/periweb/?page_id=2

Kontaktus:

  • email: Kovács Balázs, xrc kukac periszkopradio.hu
  • tel.: Pinczehelyi Zita, 70-2354412 ez más