Új Hullám Fesztivál

Telefonon kerestük fel a rádiós kollégákat, akik fellépőként vesznek részt a  szeptember 1-5-ig tartó fesztiválon.

Az Új Látásmód Fúzió zenekar sajtószóvivője,  Zalán Ferenc elmondása szerint külföldi fellépést lemondva érkezik haza nemzetközi turnéjáról az ÚLF. “Gáspár Kornél szíves örömest fogadta a megívást – ezzel egyidőben a Géniusz különleges alkalomra hívta fel a Baranya Megyei Fúzió Klubok figyelmét: “Ferikém – Pécsett nagyon szívesen zenélünk, különösen hogy 5 éves évfordulóját üli a nagysikerű Új Látásmód Fúzió Monográfia “.

A szintén rádiós kollegák alkotta Csermanek Lakótelep zenekar frontemberét több napos kitartó keresés után sikerült elérnünk.

” Igazából  – ha jól emlékszem Eisenmann András keresett meg telefonon, hogy menjünk zenélni, de én mondtam neki hogy ne engem keressen mert nekem jó, csakhogy a Szőnyeg hogy gondolja, meg egyátalán ráér-e – le tud-e jönni..vagy nemtudom ” – ecsetelte a problémát Csibax telefonon, aztán az amúgy is szakadozó vonal végleg elnémult.

A zenekarokon kívül kazetta -és lemezlovas is képviseli a rádió színeit az eseményen: péntek este a legendás QSS zenekar koncertje után kazettázik Mr. Psychowboy, szombaton ÚLF koncert után pedig Szofjet karcolgatja a bakeliteket.

A részletes program részben a szórólapon található